Met alle zorgverzekeraars hebben wij een contract. Vrijwel altijd sturen wij de rekening rechtstreeks naar uw verzekering.

Let op: JustLive vergoed ook 2024 uw behandelingen niet! Bent u hier verzekerd dan ontvangt u een rekening van ons! Deze kunt u dan zelf naar JustLive sturen, zij zullen dan waarsschijnlijk een deel aan u vergoeden.

In een aantal andere gevallen kunt u een rekening krijgen. Met name wanneer u geen aanvullende verzekering heeft of wanneer u het verzekerde bedrag reeds heeft verbruikt. Wij hebben geen inzicht in welke zorg u eerder in het jaar elders heeft verbruikt. Betalingen moeten binnen 30 dagen worden voldaan.  Vraag naar onze betalingsvoorwaarden wanneer het voor u problematisch is deze rekening in eenmaal te voldoen.

Tarieven per 1 januari 2024

Behandeling in de praktijk Euro 41,08
Manuele Therapie in de praktijk Euro 58,30
Behandeling aan huis Euro 58,60
Behandeling in een inrichting Euro 53,60
Screening, intake en onderzoek Euro 58,30
Intake en onderzoek na verwijzing Euro 58,30
Bekkenbodemfysiotherapie Euro 58,30

Voor Beate gelden iets andere tarieven, deze vindt u klik hier

Wat is een screening?

Als u rechtstreeks naar de fysiotherapeut gaat dan voert deze eerst een screening uit. Dit betekent dat hij eerst vaststelt of u bij de fysiotherapeut aan het juiste adres bent. Wanneer dit niet het geval is vraagt de fysiotherapeut u naar uw huisarts te gaan en stuurt hij deze een bericht. Beoordeelt hij dat u bij de fysiotherapeut wel aan het juiste adres bent, dan volgt een vraaggesprek over uw klacht en een lichamelijk onderzoek. Doorgaans wordt u in de eerste behandeling ook meteen behandeld.