Met bijna alle zorgverzekeraars hebben wij een contract. Indien mogelijk sturen wij de rekening rechtstreeks naar uw verzekering.

In een aantal gevallen kunt u toch een rekening krijgen. Met name wanneer u geen aanvullende verzekering heeft of wanneer u het verzekerde bedrag reeds heeft verbruikt.

Of wanneer u bij het Zilveren Kruis of Zorg en Zekerheid verzekert bent en bij Beate behandelt wilt worden.
Voor meer informatie over dit laatste klikt u HIER

Wij hebben geen inzicht in welke zorg u eerder in het jaar elders heeft verbruikt. Betalingen moeten binnen 30 dagen worden voldaan.  Vraag naar onze betalingsvoorwaarden wanneer het voor u problematisch is deze rekening in eenmaal te voldoen.

Tarieven per 1 januari 2022

Behandeling in de praktijk Euro 35,00
Manuele Therapie in de praktijk Euro 47,00
Behandeling aan huis Euro 49,00
Behandeling in een inrichting Euro 40,00
Screening, intake en onderzoek Euro 49,00
Intake en onderzoek na verwijzing Euro 39,00

Wat is een screening?

Als u rechtstreeks naar de fysiotherapeut gaat dan voert deze eerst een screening uit. Dit betekent dat hij eerst vaststelt of u bij de fysiotherapeut aan het juiste adres bent. Wanneer dit niet het geval is vraagt de fysiotherapeut u naar uw huisarts te gaan en stuurt hij deze een bericht. Beoordeelt hij dat u bij de fysiotherapeut wel aan het juiste adres bent, dan volgt een vraaggesprek over uw klacht en een lichamelijk onderzoek. Doorgaans wordt u in de eerste behandeling ook meteen behandeld.