Met bijna alle zorgverzekeraars hebben wij een contract. Indien mogelijk sturen wij de rekening rechtstreeks naar uw verzekering.

In een aantal gevallen kunt u toch een rekening krijgen. Met name wanneer u geen aanvullende verzekering heeft of wanneer u het verzekerde bedrag reeds heeft verbruikt.

Of wanneer u bij Zorg en Zekerheid dan wel via JustLive verzekert bent! Hiermee hebben wij geen contract meer. Bent u bij 1 van deze verzekeraars verzekerd, dan krijgt u de rekening van ons die u dan bij uw verzekeraar in kunt dienen. Deze zal doorgaans niet 100% vergoeden!

Wij hebben geen inzicht in welke zorg u eerder in het jaar elders heeft verbruikt. Betalingen moeten binnen 30 dagen worden voldaan.  Vraag naar onze betalingsvoorwaarden wanneer het voor u problematisch is deze rekening in eenmaal te voldoen.

Tarieven per 1 januari 2023

Behandeling in de praktijk Euro 37,00
Manuele Therapie in de praktijk Euro 49,90
Behandeling aan huis Euro 52,00
Behandeling in een inrichting Euro 42,00
Screening, intake en onderzoek Euro 52,00
Intake en onderzoek na verwijzing Euro 45,00
Bekkenbodemfysiotherapie Euro 52,00

Voor Beate gelden iets andere tarieven, deze vindt u klik hier

Wat is een screening?

Als u rechtstreeks naar de fysiotherapeut gaat dan voert deze eerst een screening uit. Dit betekent dat hij eerst vaststelt of u bij de fysiotherapeut aan het juiste adres bent. Wanneer dit niet het geval is vraagt de fysiotherapeut u naar uw huisarts te gaan en stuurt hij deze een bericht. Beoordeelt hij dat u bij de fysiotherapeut wel aan het juiste adres bent, dan volgt een vraaggesprek over uw klacht en een lichamelijk onderzoek. Doorgaans wordt u in de eerste behandeling ook meteen behandeld.