Beate Budde

Contact met Beate
Even voorstellen

Let op:

Beate Budde heeft sinds 2022 (dus ook in 2023 niet) geen contract meer met:

  • Zilveren Kruis en de bijbehorende labels zoals Pro Life, ONE Underwriting, Interpolis, FBTO en de Friesland
  • OWM Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid UA

Dit betekent dat u de behandelingen betaalt aan uw fysiotherapeut en daarna kunt indienen bij uw verzekeraar. Wat u concreet vergoed krijgt is afhankelijk van uw polisvoorwaarden.

Ik ben Beate Budde en ben 2006 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Door mijn interesse in orthopedische klachten zoals rug-/heup-beenklachten en nek-/schouder-armpijn heb ik me van 2009-2012 gespecialiseerd als Manueel Therapeut bij de SOMT in Amersfoort.

Naast Manuele Therapie heb ik me in de afgelopen jaren gespecialiseerd in de behandelmethode Dry Needling en Echografie als extra onderzoeks-tool.

Ik heb in verschillende praktijken gewerkt en in 2014 ben ik gestart als eigen ondernemer in de fysiotherapie. Door kennis te maken met mijn collega Marc ben ik dan 2016 het team van Fysiotherapie Gennep-Oeffelt komen versterken, waar ik elke dag met plezier ga werken.

Mijn beroep als fysio- en manueel therapeut vind ik een leuke uitdaging, omdat elke patiënt zijn eigen verhaal en een individuele hulpvraag heeft. Met een goede analyse van iedereens verhaal en inlevingsvermogen voor de patiënt doe ik mijn best om je van je klachten af te kunnen helpen en je weer plezier in het bewegen te laten ervaren. Als dat lukt, geeft het mij veel voldoening, als het niet lukt probeer ik samen met mijn patiënt naar andere mogelijkheden te zoeken.

In mijn vrije tijd probeer ik me fit te houden met hardlopen, ik houd van reizen, koken en lekker eten en geniet van leuke dingen doen met mijn gezin en vrienden.


Opleidingen

2002-2006 Opleiding tot Fysiotherapeut Hogeschool Arnhem en Nijmegen

2009-2012 Opleiding tot Master Manueel Therapeut SOMT Amersfoort

Cursussen

Pilates trainingsmethode

Cyriax orthopedische geneeskunde

Medical Taping Concept

Kiss Syndroom

Dry Needling

musculoskeletale echografie