Contact met Beate
Even voorstellen

Ik ben Beate Budde en ben 2006 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Van 2009 – 2012 heb ik aan de SOMT (Stichting Opleiding Manuele Therapie) de opleiding tot Master Manueel Therapeut gevolgd. Meer informatie over Manuele Therapie vindt u onder Manuele Therapie.

Nadat ik in Duitsland en Nederland in 2 verschillende particuliere praktijken heb gewerkt, ben ik in 2014 gestart met mijn eigen pratijk in Twello en in 2016 heb ik me aangesloten bij het team van Fysiotherapie Gennep.

Mijn beroep is elke dag een nieuwe uitdaging voor mij, want elke patiënt heeft zijn eigen verhaal en zijn individuele hulpvraag: of je weer 500 m pijnvrij met je hond wilt kunnen wandelen, zonder moeite je werk wilt kunnen uitvoeren of over 3 maanden zonder rugpijn een marathon wilt kunnen lopen. Het is belangrijk elk verhaal goed te analyseren en samen met mijn patiënt naar oplossingen te zoeken.

Het geeft mij veel voldoening om mensen van hun klachten af te kunnen helpen. Doordat ik als Fysio- en Manueel Therapeut mijn best doe om een lichaam weer zo optimaal mogelijk te laten functioneren, lever ik mijn bijdrage om iemand weer plezier in het bewegen te laten ervaren.

 

Opleidingen

2002-2006 Opleiding tot Fysiotherapeut Hogeschool Arnhem en Nijmegen

2009-2012 Opleiding tot Master Manueel Therapeut SOMT Amersfoort

Cursussen

Pilates trainingsmethode

Cyriax orthopedische geneeskunde

Medical Taping Concept

Kiss Syndroom

Dry Needling