Contact met Guus
Even voorstellen

Ik ben Guus Vonk, getrouwd met Saskia en we hebben 2 kinderen Mart (25) en Annelot (23).

In 1985 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Groningen en in 1990 aan de Academie voor Fysiotherapie in Utrecht. Na een paar jaar gewerkt te hebben als Docent LO in Utrecht ben ik in Nijmegen komen te werken als (sport-)fysiotherapeut bij het sport-medisch centrum Sanasport. Daar heb ik maar liefst 22 jaar gewerkt als fysiotherapeut en als manager. In 2011 heb ik de opleiding tot bikefitter gedaan en sindsdien heb ik m’n eigen bedrijf Beter op de fiets Bikefitting, gevestigd in The Bicycle Hub in Wijchen. Dit heb ik tot op heden altijd gecombineerd met mijn werk als fysiotherapeut.

In 2016 ben ik in Gennep gestart met m’n fysiotherapie praktijk Lifestyle Fysiotherapie, gevestigd in het Lifestyle Healthcenter. Daar heb ik met veel plezier gewerkt totdat het centrum in 2022 werd overgenomen en van eigenaar veranderde. Eind 2023 heb ik besloten de praktijk te beëindigen en mijn werkzaamheden als fysiotherapeut voort te zetten bij Fysiotherapie Gennep-Oeffelt.

Mijn hobby’s zijn: fietsen (racefiets, mountainbike en trekkingfiets), skiën, wandelen, kamperen en reizen.

Opleidingen

1985: Academie voor Lichamelijke Opvoeding
1990: Academie voor Fysiotherapie
2011: Specialized Body Geometry Bikefitting

Cursussen

Altijd diverse cursussen, lezingen, congressen en symposia gevolgd om up-to-date in het vakgebied te blijven. Het accent en meeste interesse in knieklachten en sportrevalidatie.

Dry needling

Medical taping