U kunt telefonisch een afspraak met ons maken of u komt even naar de praktijk, dan moet u er wel rekening mee houden dat u even zult moeten wachten. Ook kunt u het contactformulier gebruiken om u via internet aan te melden. Via WhatsApp Business kunt u met ons appen. Wij bellen u terug wanneer u een bericht stuurt om de afspraak te maken.
U kunt altijd uw voorkeur voor een bepaalde therapeut kenbaar maken. Wij hebben doorgaans een korte wachtlijst en streven er naar om binnen een week een afspraak met u te maken. Bij spoed weet uw huisarts ons te vinden om te vragen of een afspraak nog dezelfde dag kan.

Telefoon

Gennep (0485) 512 548
Oeffelt (0485) 362 095 open op dinsdag- en donderdagochtend

Omdat we niet alle dagen van de week in Oeffelt aanwezig zijn, is dit nummer buiten dinsdag- en donderdagochtend doorgeschakeld naar het Gennepse nummer.

Bezoek aan de praktijk

U kunt altijd naar de praktijk komen tijdens de openingstijden. U moet dan wel rekening houden met het feit dat u moet wachten omdat we bezig zijn. Beter is het ons te bellen. Er is bewust geen voicemail, maar gemiste telefoontjes worden genoteerd en  wij bellen terug.

Gennep Spoorstraat  122
Oeffelt Schoolstraat 4 open op dinsdag- en donderdagochtend

Meenemen bij eerste bezoek

Bij uw eerste bezoek aan de praktijk graag het volgende meenemen:

  • U moet zich kunnen legitimeren met een geldig wettelijk identiteitsdocument, zoals een paspoort, een Nederlands rijbewijs, een Nederlandse identiteitskaart of een Nederlands vreemdelingendocument.
  • Uw zorgpasje of bewijs van inschrijving van uw zorgverzekeraar.
  • Eventueel een verwijsbriefje als u bent doorverwezen via uw huisarts of specialist.
  • Wij verzoeken u vriendelijk zelf een handdoek mee te nemen waarop u kunt liggen.