U kunt een afspraak maken via de telefoon of aan de praktijk. Ook kunt u het contactformulier gebruiken om u via internet aan te melden. Wij bellen u dan terug U kunt altijd uw voorkeur voor een bepaalde therapeut kenbaar maken. Wij hanteren geen wachtlijst en streven er naar om binnen 3 werkdagen een afspraak met u te maken. Bij spoed weet uw huisarts ons te vinden om te vragen of een afspraak nog dezelfde dag kan.

Telefoon

Gennep (0485) 512 548
Oeffelt (0485) 362 095 open op dinsdag- en donderdagochtend

 

Omdat we niet alle dagen van de week in Oeffelt aanwezig zijn, is dit nummer buiten dinsdag- en donderdagochtend doorgeschakeld naar het Gennepse nummer.

Bezoek aan de praktijk

U kunt altijd naar de praktijk komen tijdens de openingstijden. U moet dan wel rekening houden met het feit dat wij soms ook werkzaam zijn in de buitenpraktijk en dan niet aanwezig kunnen zijn. In dat geval laten we een bericht achter waarop u kunt zien hoe laat we weer terug zijn.

Gennep Picardie 16
Oeffelt Schoolstraat 4 open op dinsdag- en donderdagochtend

Meenemen bij eerste bezoek

Bij uw eerste bezoek aan de praktijk graag het volgende meenemen:

  • Uw zorgpasje of bewijs van inschrijving.
  • Eventueel een verwijsbriefje als u bent doorverwezen via uw huisarts of specialist.
  • U moet zich kunnen legitimeren met een geldig wettelijk identiteitsdocument, zoals een paspoort, een Nederlands rijbewijs, een Nederlandse identiteitskaart of een Nederlands vreemdelingendocument.

Een handdoek of laken hoeft u niet mee te nemen. Het mag natuurlijk wel wanneer u dat prettiger vindt. U krijgt een eigen handdoek en/of laken van ons in de praktijk. U krijgt daarvoor een eigen vakje aangewezen. Het nummer van dit vakje schrijven we op uw afsprakenkaartje. Het is de bedoeling dat u voor de behandeling handdoek en/of laken zelf pakt en ook dat u deze na de behandeling weer zelf terug legt.